Skoterstugan

Nu är skoterstugan klar.

Nu har vi ett fint utflyktsmål där vi kan ha lite korvgrillning mm. då och då.

Bild.01 Så här såg det ut den 27/5-05. Följ bildserien neråt och därefter åt höger i kolumnerna. Bild.13 Idag är det den 16/9 och stugan är snart klar för invigning. Det är några smådetaljer som återstår.
Bild.02 Här ser vi högen från andra hållet. Bild.14 Vilken vacker stuga vi har fått. Skogsvårdsstyrelsen har gjort ett fantastiskt jobb!
Bild.03 Här har bygget kommit så här långt Bild.15 Altanen med virke från Stenvalls Trä som de skänkte till oss blev också jättebra. Tänk er på våren när solen skiner och man blir brunbränd i ansiktet.
Bild.04 Altansidan mot havet ser ut så här. Bild.16 Det blev fint med vedlådan i hörnet. Kaminen ska också installeras klart.
Bild.06 Nu har det blivit 10 augusti och då ser det ut så här. Bild. 17 Inredning kommer så småningom.
Bild.07 Insidan ser ut så här. Bild.18 Utedasset blev ett riktigt proffsjobb.
Bild.08 Det kommer att bli fint när det är klart. Bild. 19 Likaså blev vedbodan riktigt bra.
Bild.09 Det blir mycket "bråte" när man bygger en timmerstocksstuga. Bild. 21 Här sitter Jörgen Altenburgh och myser i stugan med hunden liggande framför sig och tomteljus på bordet.
Bild.10 Nu har det hunnit bli den 4/9-05. Stugan börjar ta form på allvar nu. Bild. 22 Det blev riktigt skönt inne i stugan efter en tids eldande.
Bild.11 Baksidan blir utan fönster, men där är ju ändå bara skog. Bild. 23 Oj, vad mysigt vi hade med värme inne och grilleld ute. Lägg märke till timringen runt eldstaden.
Bild.12 Här sitter jag och beundrar utsikten över vattnet mot Altappen.